24/7 Alarmnummer+31 (0)85 902 03 04

OVER ONS

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand is een groeiend bedrijf gespecialiseerd in het bergen en transporteren van gestrande vrachtwagens en touringcars. Wij coördineren vanuit onze hoofdvestiging in Waardenburg alle nationale en internationale diensten. Het bergingsteam van Joh. van der Zand bestaat uit goed opgeleide mensen. Zij zijn gewend overal in Europa hun werk professioneel uit te voeren. Door gebruik te maken van ons uitgebreide nationale en internationale netwerk zijn wij in staat om vakkundig en efficiënt in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand heeft jarenlange ervaring in het coördineren van nationale en internationale hulpverlening bij bergingen en repatriëringen. Wij zijn ondertussen een begrip in de transport- en bergingswereld. Verzekeringsmaatschappijen, transportondernemingen en expertisebureaus maken dan ook graag gebruik van de kennis en ervaring van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand.


Bedrijfsoverdracht

Johan van der Zand heeft ruim 35 jaar geleden Bergingsbedrijf Joh. van der Zand B.V. opgericht. Samen met zijn vrouw Dinie heeft hij dag en nacht gewerkt en hebben zij een prachtig bedrijf opgebouwd. Inmiddels heeft Johan van der Zand gas terug genomen. Hij geniet samen met zijn vrouw van zijn welverdiende pensioen.

Sinds 1 juni 2015 is Bergingsbedrijf Joh. van der Zand B.V. onderdeel van B.C.U. Facilitair in Utrecht. De dagelijkse leiding van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand B.V. is in handen van Arno de Heus . Arno de Heus is zeer ervaren in de transport- en bergingssector. Het bedrijf is na de bedrijfsoverdracht gevestigd in Waardenburg. Alle diensten worden vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Waardenburg aangestuurd en gecoördineerd. Het bergingsteam van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand bestaat uit een team goed geschoold technisch personeel met veel kennis en ervaring. Wij zijn gewend om overal in Europa maar ook ver daarbuiten ons werk op een professionele manier te verrichten. Vanzelfsprekend kunt u de kwaliteit verwachten die u van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand gewend bent. Wij staan 24/7 voor u paraat.

Over ons

Vrijblijvende informatie:

Bel ons dan 24/7 op het
nummer +31 (0)85 902 03 04

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit !!!