24/7 Alarmnummer+31 (0)85 902 03 04

Vervangende trekker Frankrijk

Stil staan kost geld. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand begrijpt dat als geen ander. Wij bieden u een unieke service bij een technische stranding of schade. Wij bieden u dé oplossing in Frankrijk door het leveren van een trekker of motorwagen van uw bedrijf op de strandingslocatie. Zo kan een chauffeur zijn rit weer snel voortzetten. En minstens zo belangrijk; de lading bereikt zonder veel oponthoud de plaats van bestemming. Vanzelfsprekend brengen wij het defecte voertuig naar de locatie die u wenst; uw bedrijf of een herstelbedrijf.


Oplossing in Frankrijk
Bergingsbedrijf Joh. van der Zand biedt u ook de mogelijkheid om een vervangende trekker uit onze vloot in te zetten. Hierdoor is een oplossing altijd voorhanden.

Voor de repatriëring van combinaties motorwagen en aanhanger zetten wij onze ballasttrekker in als vervangend vervoer. Deze trekker is uitgerust met verschillende soorten koppelingen. Zo kan elk type aanhanger worden aangekoppeld en verplaatst. Omdat de ballast op de trekker boven de koppelschotel ligt, ontstaat er een optimale wegligging. U kunt dus onder alle weersomstandigheden uw rit weer veilig en comfortabel voortzetten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op.

Vervangende trekker Frankrijk

Vrijblijvende informatie over vervangende trekker in Frankrijk

Bel ons 24/7 op het nummer: +31 (0)85 902 03 04

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!