24/7 Alarmnummer+31 (0)85 902 03 04

Ome Cor rijdt schade....Schade of pech komt altijd ongelegen en stilstaan kost geld. Int. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand begrijpt dat als geen ander.

Wij bieden een unieke 24/7 service bij technische stranding of schade - waar ook in Europa. Wij leveren indien gewenst een Euro6 trekker uit eigen vloot of ons partnernetwerk op de strandingslocatie. Zo kan de chauffeur zijn rit weer snel voortzetten en bereikt de lading zonder veel oponthoud de plaats van bestemming. Onze eerste zorg en aandacht gaat naar de chauffeur, maar wij dragen ook zorg voor de lading, het reinigen van de incidentlocatie en vanzelfsprekend brengen wij het defecte voertuig terug naar uw bedrijf of als u dat wilt rechtstreeks naar een herstelbedrijf of werkplaats.

Wij bieden ook een heel bijzondere dienst: overdekt autotransport. Hiermee kunnen wij exclusieve auto's, old-timers, of conceptcars discreet en veilig vervoeren. Dit doen zij door heel Europa. Onze planners en chauffeurs staan garant voor een 5-sterren dienstverlening.

De broer van Ome Cor, Sebastiaan weet ons ook te vinden voor het transport van zijn geliefde cabrio...


Wij verzorgen de berging en repatriëring van zware voertuigen, zoals vrachtwagens en touringcars. Een technisch mankement of ongeval? Onze meldkamer staat 24/7 voor je klaar. Professioneel en betrouwbaar - of het nu gaat om dieplader-transport of overdekt autotransport.


Hulp nodig?

Bel ons dan 24/7 op het
nummer: +31 (0)85 902 03 04

Contact