24/7 Alarmnummer+31 (0)85 902 03 04

Mega Trucks Festival 10 en 11 december 2022

In 2021 kon het Mega Trucks Festival niet doorgaan, maar dat wordt dit jaar ruimschoots goedgemaakt. Het festival vindt plaats in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch op 10 en 11 december. Internationaal Bergingsbedrijf Johan van der Zand en Bergingsbedrijf Vreugdenhil zijn ook vertegenwoordigd.


Buiten de Brabanthallen staan al diverse kranen en vrachtwagens opgesteld. In de bedrijfswagenhal zijn veel truckdealers vertegenwoordigd. De chauffeursmarkt is ook altijd een bezoek waard. Binnen vinden diverse demonstraties en chauffeurswedstrijden plaats. Er is veel aandacht besteed aan het entertainment. Er is een kidscorner, een skelterbaan, Lego-bouwwedstrijden en de Asfaltrockers hebben een fraaie radiografische modelbaan aangelegd waar zij hun stuurmanskunsten vertonen.


Wij zijn er ook
Internationaal Bergingsbedrijf Johan van der Zand is één van de grootste internationaal opererende bergingsbedrijven van Nederland. Zij bergen en repatriëren gestrande vrachtwagens en touringcars met een technisch mankement of na een ongeval. In Europa en ver daarbuiten. Waar ook in Europa gestrand, Bergingsbedrijf Joh. Van der Zand staat klaar.


Bezoek de stand van bergingsbedrijven Joh. van der Zand en Vreugdenhil BV in Hal 1. Mega Trucks Festival, 10 en 11 december 2022, Brabanthallen 's-Hertogenbosch.
Meer informatie: www.megatrucksfestival.nl

Internationale Berging

Hulp nodig?

Bel ons dan 24/7 op het
nummer: +31 (0)85 902 03 04

Contact