24/7 Alarmnummer+31 (0)85 902 03 04

Insurance Europe Service

Revindicatie, het vinden van een gestolen voertuig, vraagt om een zorgvuldige afhandeling. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand zorgt in Europa met Insurance Europe Service voor het 'vrij maken' van gestolen voertuigen. Wij voeren intensief overleg met de betrokken partijen (lokale politie en overheden, de opdrachtgever en de verzekeringsmaatschappij) over het vrij maken.

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand pleit het voertuig vrij. Vervolgens starten wij de coördinatie van de repatriëring van het voertuig. Het voertuig wordt in Nederland uiterst grondig geïnspecteerd én gecontroleerd. Dit betekent dat wij controles uitvoeren op identiteit aan de hand van het chassisnummer. Mocht dit nummer zijn vervalst, dan laten wij het voertuig onderzoeken door het Permanente Auto Team (PAT) van politie en RDW. Als ook dit onderzoek aantoont dat het chassisnummer daadwerkelijk is vervalst, kunnen wij een afspraak met RDW maken voor het opnieuw inslaan van het nummer. De waarde van het voertuig stijgt hierdoor.

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand biedt opdrachtgevers die het voertuig willen verkopen deze mogelijkheid via Hofstede Auctions. Geselecteerde handelaren kunnen via biedingen het voertuig kopen. Na sluiting van de biedingstermijn en het voldoen van de koopsom wordt het dossier gesloten. De opdrachtgever kan het verkoopproces online volgen.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op.

Over ons

Vrijblijvende informatie

Bel ons dan 24/7 op het
nummer: +31 (0)85 902 03 04

Contact opnemen