24/7 Alarmnummer+31 (0)85 902 03 04

Arno de Heus overledenWaardenburg, 29 maart 2020.

Geachte relatie,

Met ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het droevige bericht dat onze collega Arno de Heus zeer onverwachts is overleden. Arno was werkzaam als commercieel manager en mede eigenaar van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand B.V. Arno was zeer ervaren in de transport- en bergingssector en een zeer gerespecteerde collega die altijd klaarstond voor zijn medewerkers en opdrachtgevers.

Arno laat een grote leegte achter bij zijn familie en wij wensen hen op de eerste plaats heel veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te kunnen verwerken. Wij zijn er voor de familie en de medewerkers en zullen er alles aan doen om waar wij kunnen troost en ondersteuning te bieden. Wij leven met elkaar op dit moment in een surrealistisch tijd waarin veel onduidelijk is maar onze bergingsactiviteiten 24/7 moeten doorgaan.

BCU, Collewijn, Modern en Vreugdenhil vormen de groep bedrijven waar Bergingsbedrijf Joh. van der Zand deel van uitmaakt. Door deze sterke combinatie zijn wij in staat om u als opdrachtgever ook in deze loodzware tijd van dienst te blijven. Ook na dit tragische bericht blijven wij u van dienst. Het bekende telefoonnummer +31 (0)85 902 03 04 is dag en nacht bereikbaar. Wij zullen u binnenkort informeren over de nabije toekomst en verwachten u dan ook meer duidelijkheid te kunnen verstrekken over de wensen van de familie met betrekking tot de uitvaart van Arno.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie aangaande de activiteiten van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand, neemt u dan alstublieft telefonisch contact op met ondergetekenden.

Wij denken met grote waardering terug aan Arno zijn inzet en betrokkenheid bij ons bedrijf.

Namens medewerkers en de directie van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand,

Hoogachtend,

Sjaak Collewijn & Tom van Oort
Bergingscombinatie Utrecht

 

Wij helpen u vooruit !!!